e.ZIdeZI Curierat pe Bicicletă

Mai rapid, mai ecologic, mai modern – Curierul e.ZIdeZI va colecta și livra documente urgente și colete mici cu rapiditate si eficienta, fara a dauna mediului inconjurator.

Ca o companie de curierat pe bicicleta profesionala, scopul nostru este de a fi cea mai performanta companie de curierat neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon din Romania. Echipa noastra de curieri profesionisti este dotata cu echipamente de inalta calitate, pentru a asigura livrarea coletelor dumneavoastra in stare perfecta.

Pentru o expediere eficienta din punctul de vedere al costului, folosirea unui curier pe bicicleta reprezita o alegere optima...

In cazul in care aveti nevoie de expedierea unui colet de dimensiuni mici la o distanta relativ scurta de locul colectarii acestuia, serviciul nostru de curierat pe bicicleta reprezinta solutia ideala!

In mijlocul traficului aglomerat de pe strazile Timisoarei, unde majoritatea curierilor conventionali sunt nevoiti in mod frecvent sa se opreasca, un curier pe bicicleta va avea intotdeauna posibilitatea de a gasi o ruta alternativa, pastrand astfel coletul dumneavoastra in continua miscare pana la destinatie.

In momentul sosirii pentru colectarea coletului, curierii nostrii se vor identifica, iar apoi vor porni pe drumul lor rapid spre destinatia dorita de dumneavoastra.

Contactati-ne astazi prin telefon la numarul 0734 720 546 si vom fi bucurosi sa va oferim informatii despre serviciul nostru de curierat pe bicicleta.