e.ZIdeZI Web Design

e.ZIdeZI Web Design ia nastere in 2014 cu intentia de a da incuraja proprietarii de afaceri sa imbratiseze cu usurinta si incredere popularizarea activitatii lor prin intermediul internetului.

Necesitatea unui website este din ce in ce mai evidenta pentru oricine doreste sa isi promoveze activitatea, in conditiile in care, comparativ cu celelalte mijloace de mediatizare, costurile sunt mult mai scazute iar expunerea este mult mai mare. Prin intermediul unui website, informatiile despre activitatea dumneavoastra devin accesibile in toata lumea, nu doar pe plan local. De asemenea, solutiile de e-commerce faciliteaza comercializarea de produse si servicii prin intermediu internetului, sporind astfel eficienta activitatii dumneavoastra.

Utilizand cele mai noi tehnologii din domeniu, oferim solutii de web design la cele mai inalte standarde si preturi competitive, cu scopul de a spori successul partenerilor nostri in mediul online.

Pagini Web

Dispozitivele mobile devin standardul de navigare pe intrernet pentru un numar din ce in ce mai mare de utilizatori. Avantajul principal al folosirii unui design receptiv consta in faptul ca nu mai este necesara realizarea unei pagini web separate pentru dispozitivele mobile. Prin utilizarea unui design receptiv, pagina dumneavoastra web va putea fi accesata de orice vizitator, indiferent de dispozitivul folosit de catre acesta.

Branding & Design

In marea schema a lucrurilor, un branding coerent este la fel de important ca si produsul pe care compania dumneavoastra il ofera. Echipa noastra asteapta sa lucreze impreuna cu dumneavoastra pentru a crea efecte vizuale de neuitat si un design puternic, care sa reflecte in mod direct tema centrala a afacerii dumneavoastra.

E-Commerce

Comertul online este in continua crestere. Acesta reprezinta o solutie eficienta si rapida pentru a aduce produsul dumneavoastra in atentia potentialilor consumatori, cu efort minim si costuri reduse. Prin intermediul unui magazin online veti avea posibilitatea de a comercializa produsul dumneavoastra la orice ora, oriunde in lume.

Digital Marketing

Lucrati alaturi de echipa e.ZIdeZI pentru a transforma conceptul dumneavoastra intr-un lucru tangibil. Vom folosi viziunea dumneavoastra pentru crea componentele vizuale potrivite produsului si mesajului dumneavoastra. Ne vom asigura ca imaginea creata va fi raspandita in maniera cat mai eficienta prin intermediul retelelor sociale, pentru a inspira consumatorii sa sustina brand-ul dumneavoastra si pentru a-i incuraja sa achizitioneze produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Multimedia

Urmarind ultimele tendinte se observa o inclinatie din ce in ce mai puternica catre continut video ca metoda principala pentru transmiterea unui mesaj. Productiile video si animatiile grafice de inalta calitate sunt mai accesibile ca niciodata. Oricand aveti nevoie sa captati atentia publicului prin cuvant scris, imagini uimitoare, film dinamic sau animatii grafice de ultima ora, e.ZIdeZI va vine in ajutor.

UI/UX

Scopul designului UI (interfata cu utilizatorul) este de a oferi o interactiune placuta din punct de vedere al aspectului vizual, iar cel al designului UX (experienta utilizatorului) este legat de emotiile si atitudinea utilizatorului in momentul interactiunii cu pagina web. Echipa e.ZIdeZI acorda o atentie sporita atat pentru UI cat si pentru UX, in vederea creeri unor siteuri intuitive, cu aspect atractiv si usor de navigat, pentru a oferii utilizatorilor o experienta cat se poate de placuta.